AltrenottiAltrenoti
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Altrenotti

Італія на весь світ славиться хорошими меблями. Ця країна зберігає безліч таємниць щодо їх виробництва. Фабрика Altrenotti була заснована в 1930 на півночі Італії, в Монтанаро провінції Турін і займає почесне місце на меблевому ринку. Перші матраци були створені у дворах будинків вручну з вовни та кінського волосся. Фахівці мануфактури не шкодували своїх сил та часу на розробку унікального дизайну виробів. Покупці високо оцінили тяжку працю.
Асортимент ALTRENOTTI відноситься до сегменту преміум-класу, відрізняється оригінальною обробкою та високою якістю. Асортименти бренду постійно поповнюється. Майже протягом 100 років, майстри ведуть кропітку роботу і продовжують доводити до досконалості мистецтво сну. Фабрика вшановує традиції минулого і дорожить нажитим надбанням батьків. У виробництві використовують традиційні технології. Компанія постійно розвивається, має сучасне обладнання. Комп'ютеризація дозволяє доводити процес виготовлення меблів до досконалості та займати лідируючі рядки у рейтингу найкращих світових виробників.
Спочатку головними клієнтами були люди, які жили поряд із ремісниками. Згодом сім'я здобула світову славу, і невелика компанія перетворилася на велике підприємство. Сьогодні це два цехи, розташовані на тому ж місці, в серці Італії.
З кожним роком завод завойовує все більше прихильників на всіх континентах. Це означає, що якість товару та репутація майстрів стоять на першому місці. Результатом клопіткої роботи стали зручні матраци, стильні ліжка та гарна постільна білизна. Грамотна організація робочого процесу дає змогу випускати великий обсяг продукції. Комфорт і здоров'я споживача, клієнт повинен отримати максимальне задоволення від сну та відпочинку. Це те, що потрібно втомленій людині.
Меблі набули популярності і за те, що майстри застосовують ручну працю при виробництві меблів. Відомі дизайнери та художники втілюють у виробах мрії багатьох людей.