AgrestiAgresti
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Agresti

Що робить Agresti по-справжньому унікальними? Унікальними їх робить не лише термін «Зроблено в Італії», а й досвід та традиції роботи, дизайн, функціональність та рівень кожного виробу. Безпека, елегантність, витонченість: це напрями для Agresti, яким слідує фабрика, виробляючи протягом більше 70 років елегантні сейфи, комоди, вишукані меблі, ретельно продумані, виконані вручну, і не тільки.
Насправді в їхньому широкому асортименті є ексклюзивні латунні тримачі намиста, інноваційні швейцарські механізми для заряджання автоматичних годинників, ящики для зберігання ювелірних виробів усіх видів, відділення, призначені для ретельного зберігання ручок, годинників та документів, вишукані предмети для сигар.
Від металів до шкіри, від кристалів до замші, від каміння до латуні - все виготовлено вручну і ретельно оброблено з мінімальним впливом на навколишнє середовище.
На цій же фабриці опікуються кожним етапом виробничого процесу: необроблена деревина майстерно обробляється кваліфікованою робочою силою, яка моделює її та перетворює на те, що стане основою для нового творіння.
Agresti - дійсно, особлива, адже відрізняється від інших фабрик своєю оригінальністю та неповторністю. Не схожа на інших - ось як можна найкраще описати цю фабрику.