Flou
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Flou

Фабрика Flou сьогодні пропонує меблі в концепції «total living» під девізом гарного самопочуття, дизайну та якості «Зроблено в Італії». Протягом сорока років постійної роботи та інновацій, разом у співпраці з такими видатними іменами, як Віко Маджістретті, компанія Flou змогла створити ліжка, які стали справжніми топовими символами і, що не дивно, є постійними експонатами на виставці, присвяченій промисловому дизайну.
Сьогодні Flou пропонує колекції меблів total living не тільки для спальні, але і для будь-якого інтер'єру будинку. Від ліжок та всього того, що пов'язано зі сном, фабрика показує це у нових колекціях.
Flou також завжди прагне віддавати перевагу натуральній та перероблюваній сировині, вибирати місцевих постачальників, скорочувати кількість відходів та обмежувати споживання енергії, будучи переконана, що захист планети йде рука об руку з її первісною місією: пропонувати продукцію високої якості, задуману, розроблену та вироблену для підвищення комфорту, гарного самопочуття та якості життя.
Елегантність, гармонія, але, перш за все, комфорт – три слова, які описують Flou.