Codutti Furniture
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Codutti Furniture

Компанія, спрямована в майбутнє з постійними дослідженнями, які дозволяють пропонувати офіси з новими матеріалами та технологічним вмістом для вашого комфорту. Codutti представлена ​​на основних світових ринках завдяки експорту високоякісних меблів для керівників. 
Пропозиції  з унікальним дизайном і миттєво впізнаваним, може задовольнити потреби найвибагливішого клієнта в усьому світі. Фабрика дивує не тільки своєю функціональністю, але і комфортом для своїх клієнтів. Кожна окрема колекція, продукція має власний стиль та проходить перевірку якості. Фабрика цінує ручну роботу, яка проявляється у кожному предметі. Високий рівень якості продукції Codutti породжений ретельно продуманою роботою. Усі дерев’яні та металеві деталі обробляються на верстатах з числовим програмним управлінням, що забезпечує максимальну точність і надійність результату. Усі деталі з товстої або тонкої шкіри виготовляються суворо вручну відповідно до вимог тягової сили. 
Codutti Furniture полягає в тому, щоб надати високоякісний продукт і привабливий дизайн, що дозволить нашим клієнтам не тільки отримати найкращу ефективність, але й виразити свою особистість за допомогою індивідуальних налаштувань.