Cappellini Intagli
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Cappellini Intagli

Класика, історія, традиція
Відома італійська фабрика Cappellini Intagli, що заслужено славиться високою культурою виробництва, знаходиться в Кабіаті (Cabiate-Como). Компанія з самого свого заснування у повоєнному 1947 році поставила за мету відтворення творів класичної спадщини минулого.
Продукти 100% повністю виготовлені в Італії. Сьогодні компанія може створювати кожен предмет колекції всередині себе. Завдяки спеціалізації кожного виробничого відділу вся наша продукція повністю виготовляється в наших офісах у Маріано-Коменсе та Кабіате.
Фабрика об'єднує у собі елегантність та витонченість у поєднанні з розкішшю та шиком. Меблі компанії з Кабьяте – наочне уособлення того, як має виглядати респектабельність. В асортименті торгової марки колекції для різних житлових зон є комплекти для кабінетів, спалень, віталень, їдалень. Крім цього в наявності безліч декоративних аксесуарів - дзеркала, вази, свічники та освітлювальні прилади. Так що за бажання можна повністю укомплектувати весь будинок в єдиному стилі та прикрасити його окремими яскравими елементами.
Як і всі бренди, що виготовляють меблі в категорії люкс, Cappellini Intagli має ряд відмінних рис у дизайні, завдяки яким його продукцію легко відрізнити для фахівців та поціновувачів. Під час виготовлення виробів використовуються матеріали, що мають сертифікати якості та відповідають сучасним вимогам екологічної безпеки. Використання дорогої породи твердої деревини, мармур, скло, метал, які майстри компанії поєднують з властивим їм умінням та витонченістю.Фабрика застосовує фольгування золотом та сріблом, шпон з напливами, зрізи з коріння дерева та тиснена шкіра, латунні та позолочені вставки, а також інкрустація. Ці елементи надають меблям Cappellini Intagli додатковий шарм і пишність. В обробці часто застосовується фольгування золотом та сріблом, шпон з напливами, зрізи з коріння дерева та тиснена шкіра, латунні та позолочені вставки, а також інкрустація. Ці елементи надають меблям Cappellini Intagli додатковий шарм і пишність.
Завдяки тому, що Cappellini Intagli постійно працює з відомими архітекторами - це дає можливість постійно заряджати своїх клієнтів новими емоціями та поповненням нових колекцій.